#locsacresti

#locsacresti vine in sprijinul echipelor care lucreaza in birouri care le reduc din performanta. Fie ca trebuie sa se mute sau sa reamenajeze, ceva trebuie sa se schimbe pentru a recupera starea de bine. Designul informat este o unealta esentiala in procesul de alcatuire a unui loc de munca sanatos unde iti place sa fii.

adult-brainstorming-business-515169.jpg

Pentru a creste cu adevarat performanta, mediul de lucru trebuie sa ofere angajatilor posibilitatea de a alterna în mod comfortabil între moduri de lucru diferite.”

Matthew Kobylar

3house (7 of 22).jpg

Un loc de munca sanatos

Multi angajatori se simt fericiti daca ofera angajatilor un scaun ergonomic si un ecran la nivelul ochilor.

#locsacresti este mult mai mult decat atat. Este un loc care tine cont de nevoile tuturor angajatilor (chiar si a introvertitilor) si de nevoile specifice domeniului de activitate.

DSC_1096.jpg

Ai fi mai motivat daca ai sti ca la birou:

  • nu se uita nimeni in ecranul tau

  • te poti concentra in liniste cand ai nevoie

  • ai un spatiu echipat pentru lucrul in echipa de care te poti folosi din cand in cand

  • iti poti alege postul de lucru in functie de ce ai de facut

  • biroul tau e in pas cu tine in ceea ce priveste noile tehnologii


raport locsacresti 2-03.png

Zis si facut

De la inceputul campaniei pana acum am contribuit la imbunatatirea conditiilor de lucru pentru aproape 1000 de persoane. Si odata cu proiectele noastre am crescut si noi! Iata in cateva cifre primul an de #locsacresti.

 

Suntem aici daca vrei sa ne gandim impreuna ce ar fi mai bine pentru biroul tau. Asteptam sa te cunoastem pe tine si echipa ta.